TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трудница нурнала во океанот за да го спаси сопругот од ајкулата ФОТО

+инфо - 25.09.2020

Бремена жена го спасила сопругот од нападот на ајкула во Флорида Кис, скокајќи во морето кога видела дека тој бил нападнат. Како што соопштила полицијата, Ендру Чарлс Еди (30) отишол да нурка во неделата во близина на гребенот Сомбреро кога го ...

Трудница го спаси сопругот од напад на ајкула

Кајгана - 25.09.2020

Бремена жена го спаси својот сопруг од напад на ајкула во Флорида Киз, несебично скокнувајќи во морето кога видела дека е нападнат. Според полицискиот извештај, Ендру Чарлс Еди (30) тргнал на нуркање кај гребенот Сомбреро и само што влегол во водата ...

Бремена жена на Флорида го спасила сопругот од напад на ајкула

Канал5 - 24.09.2020

Бремена жена скокнала во морето на Флорида Кис за да го спаси сопругот од напад на ајкула. Според полицијата, Ендру Чарлс Еди (30) тргнал да нурка во близина на гребенот Сомбреро во неделата, но скоро веднаш откако влегол во водата бил нападнат и ...

Бремена жена го спасила сопругот од напад на ајкула

Курир - 24.09.2020

Бремена жена скокнала во морето на Флорида Кис за да го спаси сопругот од напад на ајкула. Според полицијата, Ендру Чарлс Еди (30) тргнал да нурка во близина на гребенот Сомбреро во неделата, но скоро веднаш откако влегол во водата бил нападнат и ...

Трудница нурнала во океанот за да го спаси сопругот од ајкулата

Либертас - 25.09.2020

Бремена жена го спасила сопругот од нападот на ајкула во Флорида Кис, скокајќи во морето кога видела дека тој бил нападнат. Како што соопштила полицијата, Ендру Чарлс Еди (30) отишол да нурка во неделата во близина на гребенот Сомбреро кога го ...