TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВОСПИТУВАЧКАТА ДОБИЛА УСНА ОПОМЕНА ЗА „ЖЕНА ОД СУЛТАНА“: Била посветена и им пуштала на децата секаква музика

Фактор - 03.12.2021

Се уште не е стигнат извештајот кој треба да го подготви Министерството за труд и социјална политика по извршениот инспекциски надзор во градинката каде воспитувачка им пуштеше турбо фолк музика на децата.

Директорката на градинката и дала усна опомена на воспитувачката што пушташе турбо фолк музика

Слободен Печат - 02.12.2021

Воспитувачката која на децата од нејзината воспитна група им пушташе турбо фолк музика добила усна опомена, но на писмено. Истата ќе влезе во досието на воспитувачката. Ова денеска во изјава за „Слободен печат“ го изјави директорката на градинката, ...