TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во вторник ќе се прска против комарци

Вечер - 22.05.2020

Во Куманово во вторник идната недела ќе се прска против комарци, информира Општината. Дезинскецијата ќе се спроведе во раните утрински часови, почнувајќи од полноќ до 04 часот, доколку временските услови дозволат, а ќе бидат опфатени 200 хектари ...

Општина Куманово ќе спроведе прскање против возрасни форми на комарци

Кумановски м. - 22.05.2020

Д.П.Т.У. ПЛАНТ МЕДИКА дооел во соработка со Општина Куманово на 26ти мај ќе ја реализира првата терестичка дезинсекција на подрачјето на Град Куманово за уништување на возрасните форми на комарци.

Во Куманово во вторник ќе се прска против комарци

Опсервер - 22.05.2020

Куманово, 22 мај 2020 () – Во Куманово во вторник идната недела ќе се прска против комарци, информира денеска Општината. Дезинскецијата ќе се спроведе во раните утрински часови, почнувајќи од полноќ до 04 часот, доколку временските услови дозволат, ...