TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пуштена во употреба модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Н.Македонија - 31.07.2014

Почна со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“, со што беше означен и крајот на втората фаза од проекот за ревитализација на хидроцентралите Генералниот директор на АД ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, ...

Голема инвестиција: За модернизација на хидроцентралата Вруток издвоени 36,6 милиони евра

Вистина.мк - 31.07.2014

Директорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, во своето гостување на вестите на Канал 5 говореше за придобивките од модернизацијата и ревитализацијата на хидроцентралата Вруток, во која ќе се вложат 36,6 ...

Груевски ќе ја пушти во употреба модернизираната ХЕЦ „Вруток“

Вистина.мк - 31.07.2014

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на модернизираната ХЕЦ „Вруток“. Почетокот на настанот е предвиден за 13 часот.

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Канал5 - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Пуштена во употреба модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Press24 - 31.07.2014

На пригодна свеченост и во присуство на министерот за економија Беким Незири, генералниот директор на АД ЕЛЕМ Дејан Бошковски, претставник на амбасадата на Германија, беше предадена во употреба ...

За модернизација на хидроцентралата Вруток издвоени 36,6 милиони евра

Република - 31.07.2014

Директорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, во своето гостување на вестите на Канал 5 говореше за придобивките од модернизацијата и ревитализацијата на хидроцентралата Вруток, во која ќе се вложат 36,6 ...

Груевски ќе ја пушти во употреба модернизираната ХЕЦ „Вруток“

Курир - 31.07.2014

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на модернизираната ХЕЦ „Вруток“. Почетокот на настанот е предвиден за 13 ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Курир - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Пуштена во употреба модернизираната хидроелектрана „Вруток“

+инфо - 31.07.2014

На пригодна свеченост и во присуство на министерот за економија Беким Незири, генералниот директор на АД ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, претставник на амбасадата на Германија, беше предадена во употреба ...

Пуштена во употреба модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Денешен - 31.07.2014

На пригодна свеченост и во присуство на министерот за економија Беким Незири, генералниот директор на АД ЕЛЕМ Дејан Бошковски, претставник на амбасадата на Германија, беше предадена во употреба ...

Бошковски: 36,6 милиони евра за модернизација на хидроцентралата Вруток

Lider - 31.07.2014

Директорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, во своето гостување на вестите на Канал 5 говореше за придобивките од модернизацијата и ревитализацијата на хидроцентралата Вруток, во која ќе се вложат 36,6 ...

Премиерот Груевски ќе ја пушти во употреба модернизираната ХЕЦ „Вруток“

Press24 - 31.07.2014

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на модернизираната ХЕЦ „Вруток“. Почетокот на настанот е предвиден за 13 ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Нетпрес - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Пуштена во употреба модернизираната хидроелектрана „Вруток“

А1 On - 31.07.2014

На пригодна свеченост и во присуство на министерот за економија Беким Незири, генералниот директор на АД ЕЛЕМ Дејан Бошковски, претставник на амбасадата на Германија, беше предадена во употреба ...

Голема инвестиција: За модернизација на хидроцентралата Вруток издвоени 36,6 милиони евра

Курир - 31.07.2014

Директорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, во своето гостување на вестите на Канал 5 говореше за придобивките од модернизацијата и ревитализацијата на хидроцентралата Вруток, во која ќе се вложат 36,6 ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Вистина.мк - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

За модернизација на Вруток одвоени 36,6 милиони евра

Нетпрес - 31.07.2014

Директорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски, во своето гостување на вестите на Канал 5 говореше за придобивките од модернизацијата и ревитализацијата на хидроцентралата Вруток, во која ќе се вложат 36,6 ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Press24 - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Lider - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана "Вруток"

Точка - 31.07.2014

АД "Електрани на Македонија" денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана "Вруток". Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

Денар - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

МРТ - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана „Вруток“

МКД - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија" денеска ќе го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток". Претседателот на Владата на Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на ...

Стартува со работа хидроелектрана „Вруток“

еМагазин - 31.07.2014

АД „Електрани на Македонија“ денеска го означи почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана „Вруток“. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот „Ревитализација на ...

Почнува со работа модернизираната хидроелектрана Вруток

Бизнис Инфо - 31.07.2014

Почетокот на работата на модернизираната хидроелектрана Вруток денеска ќе го означи АД Електрани на Македонија. Како што соопшти компанијата, станува збор за дел од проектот Ревитализација на ...