TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Демант на Д-р Весна Спиркоска, ВД Директор на Здравствен дом – Битола

Centar - 22.07.2019

Демант Почитувани, Јас, Д-р Весна Спиркоска, ВД Директор на Здравствен дом – Битола, во однос на изнесената вест од СВР Битола на ден 19.07.2019 год. за ‘‘Постоење на сомнение‘‘ за наводна злоупотреба на службена дејност и овластување, а засновано ...

Демант од Д-р Весна Спиркоска, ВД Директор на Здравствен дом – Битола за ‘‘Постоење на сомнение‘‘ за наводна ...

Опсервер - 22.07.2019

Почитувани, Јас, Д-р Весна Спиркоска, ВД Директор на Здравствен дом – Битола, во однос на изнесената вест од СВР Битола на ден 19.07.2019 год. за ‘‘Постоење на сомнение‘‘ за наводна злоупотреба на службена дејност и овластување, а засновано на ...

Спиркоска го демантира МВР за кривичната против неа

Тера - 22.07.2019

По информацијата од минатата недела за поднесена кривична пријава од страна на полицијата против вршителот на должност директор на Здравствениот дом во Битола за злоупотреба на службената положба, околу конкурс за вработување, денеска демент од ...