TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847,83 милиони евра

Опсервер - 26.11.2022

– Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847,83 милиони евра

А1 On - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847,83 милиони евра

Курир - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847,83 милиони евра

Слободен Печат - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Црна Гора привлекла 847,83 милиони евра странски директни инвестиции

Независен - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847,83 милиони евра

Нетпрес - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847 милиони евра

Фокус - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.

Повеќе од лани: Приливот на странски директни инвестиции во Црна Гора е 847,83 милиони евра

Lider - 26.11.2022

Вкупниот прилив на странски директни инвестиции во Црна Гора на крајот на септември изнесува 847,83 милиони евра, а во исто време од државата се исплатиле 248,8 милиони евра, покажуваат прелиминарните податоци на Централната банка на Црна Гора.