TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Актерот на Европа 2018“ за Васили Лаерти

+инфо - 12.07.2018

Во ресенскиот Сарај, со доделувањето на наградите заврши 16-то издание на Интернационалниот театарски фестивал Актерот на Европа. Престижната награда „Актерот на Европа 2018“ е доделена на актерот Васили Лаерти од Албанија за светската премиера на ...

Доделени наградите „Актерот на Европа“

Радио МОФ - 12.07.2018

Синоќа, во ресенскиот Сарај, со доделувањето на наградите заврши 16-то издание на Интернационалниот театарски фестивал Актерот на Европа. Оваа година престижната награда „Актерот на Европа 2018“ ја доби актерот Васили Лаерти од Албанија за светската ...

Васили Лаерти од Албанија ја доби наградата „Актерот на Европа“

Република - 12.07.2018

Синоќа, (на 11 јули), во ресенскиот Сарај, со доделувањето на наградите заврши 16-то издание на Интернационалниот театарски фестивал Актерот на Европа. Оваа година престижната награда „Актерот на Европа 2018“ се додели на актерот Васили Лаерти од ...