TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

13 годишно девојче нападнато од осуммина и силувано на базен во Келн

А1 On - 18.09.2023

13-годишно девојче било сексуално злоставувано од момчиња на возраст од 14 до 16 години на базен во Келн. Осуммината се осомничени дека ја опколиле во базен и сексуално ја злоставувале. Од полицијата велат дека таа успеала да се ослободи и да повика ...

Тринаесетгодишно девојче нападнато од осуммина и силувано на базен во Келн

Фокус - 18.09.2023

Тринаесетгодишно девојче било сексуално злоставувано од момчиња на возраст од 14 до 16 години на базен во Келн. Осуммината се осомничени дека ја опколиле во базен и сексуално ја злоставувале.

Осумина силувале тринаесетгодишно девојче во Келн

Независен - 18.09.2023

Тринаесетгодишно девојче било сексуално злоставувано од момчиња на возраст од 14 до 16 години на базен во Келн. Осуммината се осомничени дека ја опколиле во базен и сексуално ја злоставувале.