TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Какво време и море ги чека оние што уплатиле јунски одмор во Турција, Грција, Црна Гора…

Република - 05.06.2023

Какво време ги очекува оние што решиле деновите од стариот одмор да ги искористат на море на неколкуте популарни избори за плажа на Македонците Грција ќе го дочека , но и ќе го испрати месец јуни со речиси пролетни температури.

Какво ќе биде времето во Грција во остатокот од месец јуни?

Скопје инфо - 06.06.2023

Омилената туристичка дестинација за голем број Македонци, Грција, по се изгледа месец јуни ќе го дочека, но и испрати со пролетни температури. На Ханиоти во порвата половина од јуни ќе биде со температури од 23-29 степени Целзиусови, додека во ...

Какво време и море ги чека оние што уплатиле јунски одмор во Турција, Грција, Црна Гора…

Скопје24 - 06.06.2023

Какво време ги очекува оние што решиле деновите од стариот одмор да ги искористат на море на неколкуте популарни избори за плажа на Македонците… Грција Грција ќе го дочека , но и ќе го испрати месец јуни со речиси пролетни температури.