TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кишида ја реконструираше Владата

Слободен Печат - 10.08.2022

Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната Унификациска црква, позната и како Мунова секта, поврзана со убиениот поранешен премиер Шинѕо Абе и со високото ...

Премиерот на Јапонија ја реконструираше Владата за да ја дистанцира од т.н. Мунова секта

Опсервер - 10.08.2022

Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната Унификациска црква, позната и како Мунова секта, поврзана со убиениот поранешен премиер Шинѕо Абе и со високото ...

Премиерот на Јапонија ја реконструираше Владата за да ја дистанцира од т.н. Мунова секта

24Инфо - 10.08.2022

Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната Унификациска црква, позната и како Мунова секта, поврзана со убиениот поранешен премиер Шинѕо Абе и со високото ...

Премиерот на Јапонија ја реконструираше Владата за да ја дистанцира од т.н. Мунова секта

MakPress - 10.08.2022

Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната Унификациска црква, позната и како Мунова секта, поврзана со убиениот поранешен премиер Шинѕо Абе и со високото ...

Премиерот на Јапонија ја реконструираше Владата за да ја дистанцира од т.н. Мунова секта

Курир - 10.08.2022

Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната Унификациска црква, позната и како Мунова секта, поврзана со убиениот поранешен премиер Шинѕо Абе и со високото ...

Премиерот на Јапонија ја реконструираше Владата за да ја дистанцира од т.н. Мунова секта

Lider - 10.08.2022

Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната Унификациска црква, позната и како Мунова секта, поврзана со убиениот поранешен премиер Шинѕо Абе и со високото ...

Премиерот на Јапонија ја реконструираше Владата за да ја дистанцира од т.н. Мунова секта

Канал5 - 10.08.2022

Муновата секта е основана во Сеул во 1954 година. Основана е од Сун Мјунг Мун, кој е и самопрогласен месија. Јапонскиот премиер Фумио Кишида денеска ја реконструираше владата со цел, како што претходно соопшти, да ја дистанцира од контроверзната ...