TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Курир - 06.12.2023

Времениот режим на сообраќај, како што се наведува во соопштението, ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект. Од 11 овој месец поради геотехнички истражувања на коловозот ќе има изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

Сител - 05.12.2023

Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

Шест месеци со изменет сообраќањен режим на патиштата Тетово-Гостивар и Прилеп- Битола

ММС - 05.12.2023

Градежниот институт информира за изменет сообраќаен режим на два магистрални патиѓта во Македонија. Според информацијата од 11.12.2023 година ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола поради изведување на ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

Курир - 05.12.2023

Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект. Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

Независен - 05.12.2023

Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

Lider - 05.12.2023

Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

Бриф - 05.12.2023

Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

Press24 - 05.12.2023

Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

Изменет режим на сообраќај на патот Тетово-Гостивар, ќе трае 6 месеци

Gostivarpress.mk - 05.12.2023

Почнувајќи од денеска изменет е режимот на сообраќај на патот Тетово-Гостивар во двата правци на движење, поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен ...

Шест месеци изменет режим на сообраќај на делницата Тетово-Гостивар

MakPress - 06.12.2023

Почнувајќи од денеска ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

ВАЖНО ЗА СИТЕ ШТО ПАТУВААТ НА ДЕЛНИЦАТА ТЕТОВО - ГОСТИВАР: Шест месеци ќе важат нови правила

Фактор - 06.12.2023

Почнувајќи од вчера ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се ...

Изменет режим на сообраќај на патот Тетово-Гостивар, ќе трае 6 месеци

365 - 06.12.2023

Почнувајќи од денеска изменет е режимот на сообраќај на патот Тетово-Гостивар во двата правци на движење, поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Како што информира АМСМ, времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен ...

Изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола од 11 декември

Нетпрес - 06.12.2023

Од 11 овој месец поради геотехнички истражувања на коловозот ќе има изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола, соопштуваат од АМСМ. Времениот режим на сообраќај, како што се наведува во соопштението, ќе се одвива ...

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Независен - 06.12.2023

Од 11 овој месец поради геотехнички истражувања на коловозот ќе има изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола, соопштуваат од АМСМ. Времениот режим на сообраќај, како што се наведува во соопштението, ќе се одвива ...

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Lider - 06.12.2023

Од 11 овој месец поради геотехнички истражувања на коловозот ќе има изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола, соопштуваат од АМСМ. Времениот режим на сообраќај, како што се наведува во соопштението, ќе се одвива ...

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Макфакс - 06.12.2023

Започнувајќи од 11 декември ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект.

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Опсервер - 06.12.2023

Започнувајќи од 11 декември ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект.

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Точка - 06.12.2023

Започнувајќи од 11 декември ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект.

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп - Битола

24 Вести - 06.12.2023

Од 11 овој месец поради геотехнички истражувања на коловозот ќе има изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола, соопштуваат од АМСМ. Времениот режим на сообраќај, како што се наведува во соопштението, ќе се одвива ...

Од 11 декември изменет сообраќаен режим на патот Прилеп – Битола

Кајгана - 07.12.2023

Започнувајќи од 11 декември ќе биде изменет режимот на сообраќај на магистралниот пат A3, делница Прилеп-Битола поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот. Времениот режим на сообраќај ќе се одвива согласно одобрен сообраќаен проект.

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено и по наместа влажни коловози

Lider - 07.12.2023

Започнувајќи од 05.12.2023 год. ќе биде изменет режимот на сообраќај на државен пат A2, делница Тетово-Гостивар во двата правци на движење поради изведување на геотехнички истражувања на коловозот.