TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Политички игри наместо работа во Советот на општина Штип

Телма - 29.11.2021

Штипските советници од ВМРО ДПМНЕ сепак ќе ги коригираат свечените изјави со уставното име на државата. Координаторот на советничката група, Душко Иванов вели дека тоа ќе го сторат во интерес на граѓаните и да не се изрече мерка „забрана за ...

Штипските советници од ВМРО-ДПМНЕ сепак ќе потпишат изјава со „Северна“

ММС - 29.11.2021

Тринаесетте советници на ВМРО-ДПМНЕ во Штип поради добробитта на граѓаните ќе потпишат свечени изјави со уставното име на државата. Координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Душко Иванов, вели ова ќе го направат исклучиво поради заканата од ...

Штипските советници од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги коригираат свечените изјави со уставното име на државата

Press24 - 29.11.2021

Tринаесетте советници од ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип ќе ги потпишат свечените изјави со уставното име на државата. Координаторот на советничката група на ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип, Душко Иванов вели дека тоа ќе го сторат во ...

Преку законски измени да се намалат надоместоците за советниците бара Општина Аеродром

ММС - 29.11.2021

Со мнозинство гласови на советниците на ВМРО ДПМНЕ и Левица во Советот на Општина Аеродром доставена е иницијатива до Заедницата на единиците за локална самоуправа (ЗЕЛС) за намалување на надоместокот на советниците.

Штипските советници од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги коригираат свечените изјави со уставното име на државата

MakPress - 29.11.2021

Tринаесетте советници од ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип ќе ги потпишат свечените изјави со уставното име на државата. Координаторот на советничката група на ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип, Душко Иванов вели дека тоа ќе го сторат во ...

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Штип ќе се корегираат, свечените изјави ќе ги потпишат со Северна Македонија

Zoom - 29.11.2021

Tринаесетте советници од ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип ќе ги потпишат свечените изјави со уставното име на државата. Координаторот на советничката група на ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип, Душко Иванов вели дека тоа ќе го сторат во ...

Штипските советници од ВМРО-ДПМНЕ ќе ги корегираат свечените изјави со уставното име на државата

еМагазин - 29.11.2021

Тринаесетте советници од ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип ќе ги потпишат свечените изјави со уставното име на државата. Координаторот на советничката група на ВМРО – ДПМНЕ во Советот на Општина Штип, вели дека тоа ќе го сторат во интерес на ...