TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Само за викендите директен воз до Солун

+инфо - 14.01.2018

Во сабота и недела возот ќе сообраќа според важечиот возен ред од Белград до Солун и обратно. Грчките железници ги известиле МЖ Транспорт дека експресниот воз 334/335 кој сообраќа на релацијата Солун -Белград и обратно од 12 јануари 2018 во деновите ...

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Макфакс - 14.01.2018

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

Р.С.Европа - 14.01.2018

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите. Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од Гевгелија кон Солун и обратно нема да сообраќаат, туку ...

Директен воз до Солун само за викендите

ТВ21 - 14.01.2018

Грчките железници ги известиле МЖ Транспорт дека експресниот воз 334/335 кој сообраќа на релацијата Солун -Белград и обратно од 12 јануари 2018 во деновите од понеделник до петок ќе сообраќа само до Гевгелија, наместо до Солун и обратно.

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Вечер - 14.01.2018

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

За викендите експресен воз Гевгелија-Солун и обратно...

Н.Македонија - 14.01.2018

За викендите експресен воз Гевгелија-Солун и обратно Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите. Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од ...

Само за викендите директен воз до Солун

Алфа - 14.01.2018

Во сабота и недела возот ќе сообраќа според важечиот возен ред од Белград до Солун и обратно. Грчките железници ги известиле МЖ Транспорт дека експресниот воз 334/335 кој сообраќа на релацијата Солун -Белград и обратно од 12 јануари 2018 во деновите ...

Повторно активиран возот од Гевгелија до Солун, но само во викендите

Нова ТВ - 14.01.2018

Од МВР информираат дека почнувајќи од 13 јануари на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

Press24 - 14.01.2018

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите, информираше МВР. Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од Гевгелија кон Солун и обратно нема да ...

Директен воз до Солун само за викендите

Курир - 14.01.2018

Грчките железници ги известиле МЖ Транспорт дека експресниот воз 334/335 кој сообраќа на релацијата Солун -Белград и обратно од 12 јануари 2018 во деновите од понеделник до петок ќе сообраќа само до Гевгелија, наместо до Солун и обратно.

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Sky - 14.01.2018

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

Во викендите повторно експресен воз Гевгелија – Солун

Мета - 14.01.2018

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, но само за викендите. Како што стои во информацијата од Министерството за внатрешни работи, патничкиот железнички сообраќај со Грција, кој досега беше во прекин и ...

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Локално - 14.01.2018

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

Бриф - 14.01.2018

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите. Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од Гевгелија кон Солун и обратно нема да сообраќаат, туку ...

Во викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

Либертас - 14.01.2018

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, но само за викендите. Како што стои во информацијата од Министерството за внатрешни работи, патничкиот железнички сообраќај со Грција, кој досега беше во прекин и ...

Повторно ќе има експрес воз до Солун

Фактор - 14.01.2018

Македонските патници повторно ќе можат со железнички превоз да стигнат Солун со експресната линија преку Гевгелија која беше во прекин, но сега се враќа за време на викендите. Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од ...