TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сакала поголеми гради па останала без една дојка - поради грешка

Точка - 12.02.2019

Џеси му се обратила на пластичниот хирург, др. Тери Дуброу и др. Пол Насиф, кои биле прославени од емисијата "Botched" на TLC. Го опишала своето страшно искуство. Џеси, Американка која не сакала да го открие целосното име и возраста, го раскажала ...

Сакала поголеми гради, па животот си го претвори во пекол: Поради грешка остана без една града

Курир - 12.02.2019

Џеси, Американка која не сакала да го открие целосното име и возраста, го раскажала своето искуство по неуспешната операција за зголемување на градите кога морала да оди на втор зафат, кој требало да ја поправи штетата – но тоа не се случило.

Сакала поголеми гради, па животот си го претвори во пекол: Поради грешка остана без една града

Сител - 12.02.2019

Џеси, Американка која не сакала да го открие целосното име и возраста, го раскажала своето искуство по неуспешната операција за зголемување на градите кога морала да оди на втор зафат, кој требало да ја поправи штетата – но тоа не се случило.

Сакала поголеми гради, па животот си го претвори во пекол

Пулс24 - 12.02.2019

Џеси, Американка која не сакала да го открие целосното име и возраста, го раскажала своето искуство по неуспешната операција за зголемување на градите кога морала да оди на втор зафат, кој требало да ја поправи штетата – но тоа не се случило.