TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Атрактивни филмски наслови во програмата на Кинотеката

Слободен Печат - 30.01.2023

Финалето на кинотечната програма во јануари е во знакот на македонските (ко)продукции „Снежана на крајот умира“, дебитантски игран филм на Кристијан Ристески, „Најсреќниот човек на светот“ на Теона Стругар Митевска и „Од рајот“ на Срѓан Драгојевиќ, ...

Еди Марфи сака да сними уште еден „Шрек“

Макфакс - 30.01.2023

Еди Марфи би сакал да се сними уште еден филм за зелениот огар Шрек. 61-годишниот актер би ја искористил шансата повторно да му го даде својот глас на огарот, или во петти дел од серијалот или во самостоен филм, и не разбира зошто неговиот лик не ...

Еди Марфи сака да сними уште еден „Шрек“

MTM - 31.01.2023

Еди Марфи би сакал да се сними уште еден филм за зелениот огар Шрек. 61-годишниот актер би ја искористил шансата повторно да му го даде својот глас на огарот, или во петти дел од серијалот или во самостоен филм, и не разбира зошто неговиот лик не ...