TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прикажување на филмот Avec L’amour на отворено во Градски парк

Stylist - 14.06.2018

После успешното прикажување на македонскиот филм „Исцелител“ на отворено во Градскиот парк во Скопје и на барање на публиката продолжува концептот на #outdoorcinema. Град Скопје, Кино Милениум и МКЦ овој пат ве канат на бесплатна проекција на ...

„Avec l’amour“ – кино на отворено во Градски парк Скопје

Радио МОФ - 13.06.2018

Следниот четврток (21 јуни), по втор пат овој месец, Град Скопје, Кино Милениум и МКЦ организираат бесплатна проекција на филм на отворено. Со почеток во 22 часот, во Градскиот парк во Скопје, ќе се прикажува генијалниот документарен филм „Avec ...