TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Романските граничари откриле 62 сириски мигранти на граничниот премин со Бугарија

Бизнис Вести - 16.05.2024

Романската гранична полиција откри 62 сириски државјани скриени во полуприколка и во товарниот дел на камион на преминот Калафат кон Бугарија, соопшти денеска романскиот Генерален инспекторат на Граничната полиција.

Романските граничари откриле 62 сириски мигранти на граничниот премин со Бугарија

Бриф - 16.05.2024

Романската гранична полиција откри 62 сириски државјани скриени во полуприколка и во товарниот дел на камион на преминот Калафат кон Бугарија, соопшти денеска романскиот Генерален инспекторат на Граничната полиција.

Романските граничари откриле 62 сириски мигранти на граничниот премин со Бугарија

24Инфо - 16.05.2024

Романската гранична полиција откри 62 сириски државјани скриени во полуприколка и во товарниот дел на камион на преминот Калафат кон Бугарија, соопшти денеска романскиот Генерален инспекторат на Граничната полиција.

Романските граничари откриле 62 сириски мигранти на граничниот премин со Бугарија

Слободен Печат - 16.05.2024

Романската гранична полиција откри 62 сириски државјани скриени во полуприколка и во товарниот дел на камион на преминот Калафат кон Бугарија, соопшти денеска романскиот Генерален инспекторат на Граничната полиција.

Романските граничари откриле 62 сириски мигранти на граничниот премин со Бугарија

MakPress - 16.05.2024

Романската гранична полиција откри 62 сириски државјани скриени во полуприколка и во товарниот дел на камион на преминот Калафат кон Бугарија, соопшти денеска романскиот Генерален инспекторат на Граничната полиција.