TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали сте слушнале за островот на кој може да стапнат само жени?

Факултети - 30.09.2023

Замислете да имате свој остров и да одлучувате кој може да стапне на него? Една претприемачка го направи тоа - ја продаде својата компанија и купи парче „рај на земјата“ резервирано само за жени.

Гарантирано безбеден пристан:Приватен остров само за неа или онаму каде што машка нога не стапнува/ВИДЕО

Вечер Прес - 29.09.2023

Лоциран на брегот на Финска во Балтичкото Море, островот по име Суперши (SuperShe) е веројатно еден од најпосебните острови во светот. Овој остров е толку посебен затоа што до него не може да стигне голем дел од светското население, поточно – никој.