TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Кинески автомобил може да го истресе снегот од себе

Иновативност - 23.02.2024

Кинески електричен автомобил може да вози по дупки без да ги почувствувате, како и самиот да си го исчисти снегот, нечистотијата и водата од себе на сличен начин како што го прават тоа кучињата.

🎥 NIO ET9 може сам да го истресе снегот

Локално - 22.02.2024

Кинескиот производител на електрични автомобили NIO се пофали со забавната и корисна функција на својот SUV ET9. Во случај на потреба може да го истресе снегот од телото со својата активна поддршка.

Автомобил може да го истресе снегот од себе (ВИДЕО)

Канал5 - 22.02.2024

Кинескиот производител на електрични автомобили NIO се пофали со забавната и корисна функција на својот SUV ET9. Во случај на потреба може да го истресе снегот од каросеријата со својата активна поддршка.