TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прва мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија“ во Скопје

Независен - 17.10.2020

Младински образовен форум во соработка со Здружението за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ денеска ја постави првата мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија“ во Скопје, со цел создавање дополнителен ...

Прва мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија” во Скопје

Слободен Печат - 17.10.2020

Ова активност е во рамки на проектот „Ангажирани студенти за студентски домови без корупција во Северна Македонија” поддржан од Фондацијата Отворено ...

Студентите од „Пелагонија“ добија нов простор за учење и дружење

Радио МОФ - 17.10.2020

Денеска, на 17 октомври 2020 година Младински образовен форум во соработка со Здружението за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ Скопје во рамки на проектот „Ангажирани студенти за студентски домови без корупција во Северна ...

Прва мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија“ во Скопје

Опсервер - 17.10.2020

Ова активност е во рамки на проектот „Ангажирани студенти за студентски домови без корупција во Северна Македонија“ поддржан од Фондацијата Отворено ...

Прва мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија” во Скопје

24Инфо - 17.10.2020

Младински образовен форум во соработка со Здружението за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ денеска ја постави првата мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија” во Скопје, со цел создавање дополнителен ...

Прва мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија“ во Скопје

MakPress - 17.10.2020

Младински образовен форум во соработка со Здружението за развој на урбана култура и актуелизација на простор МЕЛЕЕМ денеска ја постави првата мала просторна интервенција во студентскиот дом „Пелагонија“ во Скопје, со цел создавање дополнителен ...