TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инстаграм воведува нова опција која на многумина ќе и се допадне: Досега беше достапна само во САД, а отсега ширум ...

Во Центар - 28.11.2023

Наскоро, видеата на „ Reel “ ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на социјалната мрежа Инстаграм , како што е сега. Од јуни, корисниците на Инстаграм од САД можат да го преземаат видеото на „ Reel “, а не само да го зачуваат на ...

„Инстаграм“ воведува нова опција која ќе им се допадне на многумина: Досега беше достапна само во Америка, но има една ...

Точка - 28.11.2023

Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега. Од јуни, на корисниците на „Инстаграм“ во САД овозможено им е да го преземаат Reel видеото, а не само да го зачуваат на ...

Шефот на Инстаграм потврди! Опцијата која беше достапна само за Америка доаѓа и во остатокот од светот – многумина ќе ...

4NEWS - 28.11.2023

Наскоро, видеата на Reel ќе можат да се преземаат, а не само да се зачуваат на Instagram, како што е случајот сега. Од јуни, американските корисници на Инстаграм можеа да преземаат видео на Reel, а не само да го зачуваат на споменатата мрежа.

Instagram овозможи: преземете насекаде во светот

Порта - 27.11.2023

Instagram ја отвора можноста за корисниците правилно да преземаат содржина на Reel, за да им дозволи на луѓето да го прават тоа надвор од САД. Досега, корисниците кои сакаа да зачуваат видео на Reel за подоцна, најчесто мораа да го сторат тоа со ...

„Инстаграм“ воведува нова опција која ќе им се допадне на многумина: Досега беше достапна само во САД, но има една ...

Курир - 28.11.2023

Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега. Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега.

„Инстаграм“ воведува нова опција која ќе им се допадне на многумина

Press24 - 28.11.2023

Наскоро, Reels видеата ќе можат да се преземаат, а не само да се зачувуваат на „Инстаграм“, како што беше случај досега. Од јуни, на корисниците на „Инстаграм“ во САД овозможено им е да го преземаат Reel видеото, а не само да го зачуваат на ...