TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Кулинарскиот вундеркинд“ почина на 24-годишна возраст

Нетпрес - 09.12.2023

Аргентинскиот готвач Иан Д’Анџело, познат како „кулинарскиот вундерхинд“ почина на 24-годишна возраст, објави изданието Clarin. Д’Анџело стана познат по неговите настапи во популарните телевизиски емисии како „The Great Kitchen Prize“ ( „El gran ...

„Кулинарскиот вундеркинд“ почина на 24-годишна возраст

365 - 09.12.2023

Аргентинскиот готвач Иан Д’Анџело, познат како „кулинарскиот вундерхинд“ почина на 24-годишна возраст, објави изданието Clarin. Д’Анџело стана познат по неговите настапи во популарните телевизиски емисии како „The Great Kitchen Prize“ ( „El gran ...