TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поевтин нов Ајфон в март

Бриф - 22.01.2020

Епл наскоро, најверојатно, ќе почне со нови понуди – поевтини Ајфони. Според пишувања на Блумберг, компанијата од Купертино, Калифорнија, САД, ќе почне со составување поевтини модели веќе од февруари.

Bloomberg најавува претставување на помал и поевтин iPhone во март

Smartportal - 22.01.2020

Телефонот треба да почне да се произведува во февруари, а се очекува да има дизајн скоро ист како iPhone 8 Apple обично претставува нови телефони во есен, а оваа година може да се каже и дека посебно ги исчекуваме овие модели, кои се надеваме дека ...

Apple работи на превентивна медицинска технологија

USB - 22.01.2020

Познато е дека компанијата Apple веќе некое време е заинтересирана за медицинска технологија, па Apple Watch е еден од најдобрите примери. Уредот пристигнува до корисниците со повеќе интегрирани алатки за следење на здравствената состојба – од онаа ...

Apple под притисок на FBI се откажа од целосна енкрипција на безбедносните копии

Телефони.мк - 22.01.2020

Apple се откажа од плановите да им овозможи шифрирана безбедносна копија од податоците на апликацијата iCloud за сопствениците на iPhone, откако американската сојузна истражувачка канцеларија (FBI) приговори дека со тоа може да биде отежната нивната ...

Apple од февруари ќе почне со производство на помалиот и поевтин iPhone

USB - 22.01.2020

Apple наскоро би можел да почне да го нуди новиот, подостапен iPhone. Според информациите на Bloomberg, снабдувачите на компанијата од Купертино ќе почнат со склопување на помалиот и поевтин iPhone модел веќе од февруари.

Apple планира да лансира нов поевтин iPhone

Нетпрес - 22.01.2020

Добавувачите на американскиот технолошки гигант „Apple Inc.“ планираат во февруари да започнат со комплетирањата на новниот нискобуџетен модел на iPhone, затоа што компанијата има намера да го зголеми својот удел на глобарниот пазар на паметните ...

Apple пушти фабрички обновени iPhone XS и XS Max

Локално - 21.01.2020

Смартфоните на Apple се меѓу најскапите на пазарот, и ова особено важи за новите понуди во серијата XS. Покрај купување на уред од „втора рака“, постои и друга опција да се добие еден од сегашните модели за помалку пари.

Apple продава обновени iPhone XS и XS Max по намалени цени

USB - 22.01.2020

Смартфоните на Apple се меѓу најскапите на пазарот, и ова особено важи за новите понуди во серијата XS. Покрај купување на уред од „втора рака“, постои и друга опција да се добие еден од сегашните модели за помалку пари.

Поевтин нов Ајфон в март

Вечер - 22.01.2020

Епл наскоро, најверојатно, ќе почне со нови понуди – поевтини Ајфони. Според пишувања на Блумберг, компанијата од Купертино, Калифорнија, САД, ќе почне со составување поевтини модели веќе од февруари.

Поевтин нов Ајфон в март

Опсервер - 22.01.2020

– Епл наскоро, најверојатно, ќе почне со нови понуди – поевтини Ајфони. Според пишувања на Блумберг, компанијата од Купертино, Калифорнија, САД, ќе почне со составување поевтини модели веќе од февруари.