TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мрачни тајни на три руски градови кои се домаќини на Светското првенство

Кајгана - 11.07.2018

Илјадници фанови на фудбалот ги открија убавините на Самара, Калининград и Нижни Новгород, во последните неколку недели, колку што трае ова Светско првенство во фудбал. Сите овие три града полни со содржина и убавина, кријат свои мрачни тајни од ...

Мрачните тајни на три руски градови кои се домаќини на Светското првенство

Канал5 - 10.07.2018

Илјадници фанови на фудбалот ги открија убавините на Самара, Калининград и Нижни Новгород во последните недели колку што трае Светското првенство во фудбал. А сите три града се полни со содржина и убавини кои кријат мрачни тајни од минатото.