TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На словенечки фармер му ги одзеле кравите бидејќи биле валкани

Кумановски м. - 22.11.2023

Четири дена откако во Словенија стапи на сила измената на Законот за заштита на животните, со која инспекторите можат да ги одземат доколку се открие дека одгледувачите ги чуваат во нехумани услови, од еден фармер биле одземени 24 крави, пренесува ...

На фармер во Словенија инспектори му ги одзеле кравите бидејќи биле валкани

Нетпрес - 22.11.2023

Четири дена откако во Словенија стапи на сила измената на Законот за заштита на животните, со која инспекторите можат да ги одземат доколку се открие дека одгледувачите ги чуваат во нехумани услови, од еден фармер биле одземени 24 крави, пренесува ...

На фармер во Словенија инспектори му ги одзеле кравите бидејќи биле валкани

365 - 22.11.2023

Четири дена откако во Словенија стапи на сила измената на Законот за заштита на животните, со која инспекторите можат да ги одземат доколку се открие дека одгледувачите ги чуваат во нехумани услови, од еден фармер биле одземени 24 крави, пренесува ...

Словенечките земјоделци откриваат: Одземени се 24 крави од фармер затоа што биле валкани?!

Слободен Печат - 22.11.2023

Четири дена откако во Словенија стапи во сила измената на Законот за заштита на животните, со која инспекторите може да ги одземат доколку се открие дека одгледувачите ги чуваат во нехумани услови, од еден фармер биле одземени 24 крави, пренесува ...