TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грчката царина објави правилник: Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документите

Фактор - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со Република Северна Македонија.

Грчката царина објави правилник: Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документитте

Курир - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со нашата земја.

Грчката царина бара трговците да го користат „Северна Македонија“ во документитте

Вечер - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со Република Северна Македонија, пишува „Фактор„ Во случај на сите ...

Грчката царина објави правилник: Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документитте

Press24 - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со нашата земја.

Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документитте

Тера - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со Република Северна Македонија.

Грчката царина објави правилник: Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документите

Скопје инфо - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со нашата земја, пренесува Фактор .

Грчката царина: Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документите

Нетпрес - 19.03.2019

Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи (ЈПП), Јоргос Пицилис, издаде правилник со инструкцииза постапките што царинските служби треба да ги следат во трговијата со нашата земја.

Трговците мора да го користат „Северна Македонија“ во документитте

Канал5 - 19.03.2019

Сите документи: декларации, фактури, сертификати и одобренија на македонските извозници во Грција да бидат со новото име на земјава, налага грчката царина. Гувернерот на грчкиот самостоен орган за јавни приходи Јоргос Пицилис издал правилник со ...