TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Учи Data Science во Data Masters и обликувај ја иднината

Факултети - 22.02.2021

Најповолни услови за студирање По две успешно спроведени академии, првата верификувана Академија за Data Science во Македонија ги отвора виртуелните врати за новата, трета по ред, генерација Data Scientists.

Учи Data Science во Data Masters и обликувај ја иднината

Скопје инфо - 22.02.2021

По две успешно спроведени Академии, првата верификувана Академија за Data Science во Македонија, ги отвора виртуелните врати за новата трета по ред генерација Data Scientists. Третата генерација на Академијата Data Masters ќе изучува Data Science по ...