TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема повеќе интерес за бродската линија Охрид - Подградец

Алфа - 13.08.2017

Бродската линија не е укината, но оваа година воопшто не е реализирана ниту една тура. По три години откако за прв пат од охридското пристаниште тргна првиот брод кој вплови на пристаништето во Подградец, Р.

Нема веќе бродска линија Охрид-Подградец

Сител - 13.08.2017

Бродската линија Охрид –Поградец згаснува. Чартер турата која служи за превоз по воден пат на туристите до двата крајезерски града ова лето воопшто не се реализира.И покрај тоа што иминатите години оваа релација со која можеа да се видат две држави ...

Бродската линија Охрид –Поградец згаснува

Скопје инфо - 14.08.2017

Бродската линија Охрид –Поградец згаснува. Чартер турата која служи за превоз по воден пат на туристите до двата крајезерски града ова лето воопшто не се реализира. И покрај тоа што иминатите години оваа релација со која можеа да се видат две држави ...