TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Георгиевски: Заеднички го креираме буџетот за 2023 година, Општина Илинден работи во служба на граѓаните!

Скопје инфо - 26.11.2022

Градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски, информираше дека продолжува со интензивна комуникација со граѓаните во сите населени места во Општината, со цел да ги слушне идеите и предлозите на граѓаните за креирање на буџетот за ...

Општина Илинден: Заеднички го креираме буџетот за 2023 година, Општина Илинден работи во служба на граѓаните

MakPress - 26.11.2022

Процесот на изработка на буџетот за 2023 година е во тек, Општина Илинден согласно финансиските можности, издржливоста и остварливоста на проектите ќе ги интегрира сите предлози на граѓаните во програмата за работа.

Општина Илинден собира предлози од граѓаните за изработка на буџетот

24Инфо - 26.11.2022

Процесот на изработка на Буџетот за 2023 година е во тек, Општина Илинден согласно финансиските можности, издржливоста и остварливоста на проектите ќе ги интегрира сите предлози на граѓаните во програмата за работа.

Општина Илинден: Заеднички го креираме буџетот за 2023, работиме во служба на граѓаните

Курир - 26.11.2022

Процесот на изработка на буџетот за 2023 година е во тек, Општина Илинден согласно финансиските можности, издржливоста и остварливоста на проектите ќе ги интегрира сите предлози на граѓаните во програмата за работа.

Општина Илинден собира предлози од граѓаните за изработка на новиот буџет

Канал5 - 26.11.2022

Процесот на изработка на Буџетот за 2023 година е во тек, Општина Илинден согласно финансиските можности, издржливоста и остварливоста на проектите ќе ги интегрира сите предлози на граѓаните во програмата за работа.

Општина Илинден: Заеднички го креираме буџетот за 2023, работиме во служба на граѓаните

Нетпрес - 26.11.2022

Процесот на изработка на буџетот за 2023 година е во тек, Општина Илинден согласно финансиските можности, издржливоста и остварливоста на проектите ќе ги интегрира сите предлози на граѓаните во програмата за работа.

Општина Илинден собира предлози од граѓаните за изработка на новиот буџет

Во Центар - 26.11.2022

Процесот на изработка на Буџетот за 2023 година е во тек, Општина Илинден согласно финансиските можности, издржливоста и остварливоста на проектите ќе ги интегрира сите предлози на граѓаните во програмата за работа.