TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фондот „Тајм’с ап“ додели финансиска помош на британски женски организации

А1 On - 11.10.2018

Фондот основан од британските ѕвезди, како дел од Движењето „Тајм’с ап“ соопшти дека додели над еден милион фунти помош за жените жртви на сексуално вознемирување или злоставување. Фондот за правда и еднаквост е формиран на почетокот од годината, а ...

Фондот „Тајмс ап“ додели финансиска помош на британски женски организации

Локално - 11.10.2018

Фондот основан од британските ѕвезди, како дел од Движењето „Тајмс ап“ соопшти дека додели над еден милион фунти помош за жените жртви на сексуално вознемирување или злоставување. Фондот за правда и еднаквост е формиран на почетокот од годината, а ...

Фондот „Тајм’с ап“ додели финансиска помош на британски женски организации

Вечер - 11.10.2018

Фондот основан од британските ѕвезди, како дел од Движењето „Тајм’с ап“ соопшти дека додели над еден милион фунти помош за жените жртви на сексуално вознемирување или злоставување. Фондот за правда и еднаквост е формиран на почетокот од годината, а ...