TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДС веднаш да го прифати нашиот предлог за продолжување на важноста на пасошите и да ги ослободи граѓаните од државен ...

Макфакс - 27.02.2024

ВМРО-ДПМНЕ оценува дека СДС создаде вистински хаос во државата. Според оваа партија, владата на СДС и ДУИ во домашен притвор стави над 600.000 граѓани, а на над стотици илјади граѓани им го загрози престојот во странство.

СДС веднаш да го прифати нашиот предлог за продолжување на важноста на пасошите и да ги ослободи граѓаните од државен ...

Опсервер - 27.02.2024

ВМРО-ДПМНЕ оценува дека СДС создаде вистински хаос во државата. Според оваа партија, владата на СДС и ДУИ во домашен притвор стави над 600.000 граѓани, а на над стотици илјади граѓани им го загрози престојот во странство.

СДС веднаш да го прифати нашиот предлог за продолжување на важноста на пасошите и да ги ослободи граѓаните од државен ...

Точка - 27.02.2024

ВМРО-ДПМНЕ оценува дека СДС создаде вистински хаос во државата. Според оваа партија, владата на СДС и ДУИ во домашен притвор стави над 600.000 граѓани, а на над стотици илјади граѓани им го загрози престојот во странство.

СДС веднаш да го прифати нашиот предлог за продолжување на важноста на пасошите и да ги ослободи граѓаните од државен ...

MTM - 27.02.2024

ВМРО-ДПМНЕ оценува дека СДС создаде вистински хаос во државата. поред оваа партија, владата на СДС и ДУИ во домашен притвор стави над 600.000 граѓани, а на над стотици илјади граѓани им го загрози престојот во странство.

ДПМНЕ: СДС веднаш да го прифати предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за продолжување на важноста на пасошите и да ги ослободи ...

Centar - 27.02.2024

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ: СДС создаде вистински хаос во државата. Владата на СДС и ДУИ во домашен притвор стави над 600.000 граѓани, а на над стотици илјади граѓани им го загрози престојот во странство.

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да го прифати нашиот предлог за продолжување на важноста на пасошите и да ги ослободи граѓаните од ...

Скопје инфо - 27.02.2024

Владата на СДСМ и ДУИ во домашен притвор стави над 600.000 граѓани, а на над стотици илјади граѓани им го загрози престојот во странство. И наместо да го прифатат предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за продолжување на важноста на пасошите, СДСМ тера инат на ...