TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поплавите ќе бидат минато во УЗ „Цветан Димов“

24Инфо - 22.01.2021

Атмосферската канализација помага за одведување на дождовните води и спречува создавање на поплави. Со овој зафат во урбаната заедница „Цветан Димов”, се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ”, „Тодор Паница”, „Тодора ...

Се поставува атмосферска канализација во урбаната заедница „Цветан Димов“

Опсервер - 22.01.2021

– Во урбаната заедница „Цветан Димов“ се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ“, „Тодор Паница“, „Тодора Паница 1“, „Вера Јоциќ 1“, „Вера Јоциќ 2“, „Георги Димитров“, „Новопроектирана 1“, „Михаил и Ефтихиј“, ...

Градежни работи во Општина Кисела Вода: Се поставува атмосферска канализација во урбаната заедница „Цветан Димов”

Слободен Печат - 22.01.2021

Во урбаната заедница „Цветан Димов” се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ”, „Тодор Паница”, „Тодора Паница 1″, „Вера Јоциќ 1″, „Вера Јоциќ 2″, „Георги Димитров”, „Новопроектирана 1″, „Михаил и Ефтихиј”, „Новопроектирана ...

Општина Кисела Вода гарантира: Поплавите ќе бидат минато во УЗ „Цветан Димов“

Република - 22.01.2021

Атмосферската канализација помага за одведување на дождовните води и спречува создавање на поплави. Со овој зафат во урбаната заедница „Цветан Димов“, се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ“, „Тодор Паница“, „Тодора ...

Општина Кисела Вода гарантира: Поплавите ќе бидат минато во УЗ „Цветан Димов“

Скопје инфо - 22.01.2021

Атмосферската канализација помага за одведување на дождовните води и спречува создавање на поплави. Со овој зафат во урбаната заедница „Цветан Димов“, се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ“, „Тодор Паница“, „Тодора ...

Се поставува атмосферска канализација во урбаната заедница „Цветан Димов“

Скопје инфо - 22.01.2021

Во урбаната заедница „Цветан Димов“ се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ“, „Тодор Паница“, „Тодора Паница 1“, „Вера Јоциќ 1“, „Вера Јоциќ 2“, „Георги Димитров“, „Новопроектирана 1“, „Михаил и Ефтихиј“, „Новопроектирана ...

Се поставува атмосферска канализација во урбаната заедница „Цветан Димов“

MakPress - 22.01.2021

Во урбаната заедница „Цветан Димов“ се поставува атмосферска канализација и тоа на улиците „Вера Јоциќ“, „Тодор Паница“, „Тодора Паница 1“, „Вера Јоциќ 1“, „Вера Јоциќ 2“, „Георги Димитров“, „Новопроектирана 1“, „Михаил и Ефтихиј“, „Новопроектирана ...