TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со злоупотреба на политичката моќ, локални моќници на СДСМ вршат насилно преземање на ловното друштво во Македонски ...

Нетпрес - 24.01.2020

Ловното друштво „ПЕСЈАК“ преку отворено писмо до медиумите потенцираат дека со злоупотреба на политичка моќ, локалните моќници на СДСМ вршат насилно преземање на ловното друштво во Македонски Брод.

Aфера „Ловец“: Со злоупотреба на политичката моќ, локални моќници на СДСМ вршат насилно преземање на ловното друштво во ...

Курир - 24.01.2020

Ловното друштво „ПЕСЈАК“ преку отворено писмо до медиумите потенцираат дека со злоупотреба на политичка моќ, локалните моќници на СДСМ вршат насилно преземање на ловното друштво во Македонски Брод.