TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентирани два истражувачки труда на 29 сесија на Клубот на истражувачи

+инфо - 14.06.2018

Во Народната банка на Република Македонија вчера се одржа 29. сесија на Клубот на истражувачи, која предизвика голем интерес, забележлив и преку бројот на пристигнатите трудови и пријави за учество и преку присуството на вчерашниот настан.

Одржана 29. сесија на Клубот на истражувачи на НБРМ

А1 On - 14.06.2018

Клубот на истражувачи ја одржа 29-сесија на која беа презентирани два истражувачки труда: „Економски раст во услови на оптимално управување со јавниот долг во Македонија“ од м-р Кирил Симеоновски и „Влијанието на услужниот сектор врз нивото на ...

Презентирани два истражувачки труда на 29 сесија на Клубот на истражувачи

Студенти - 14.06.2018

Во Народната банка на Република Македонија вчера се одржа 29. сесија на Клубот на истражувачи, која предизвика голем интерес, забележлив и преку бројот на пристигнатите трудови и пријави за учество и преку присуството на вчерашниот настан.

Одржана 29. сесија на Клубот на истражувачи на НБРМ

Банкарство.мк - 15.06.2018

Вчера, 13 јуни 2018 година, во Народната банка на Република Македонија се одржа 29. сесија на Клубот на истражувачи, која предизвика голем интерес, забележлив и преку бројот на пристигнатите трудови и пријави за учество и преку присуството на ...