TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Дел од мене“ – изложба во КИЦ на Македонија во Софија

А1 On - 14.06.2018

Во Културно-информативниот центар на Република Македонија во Софија вечер од 18:30 часот ќе биде отворена ликовната изложба „Дел од мене“, составена од фотографии и кратки видеозаписи, дел од видеоперформанс на уметниците Ферди Булут и Дарко Талески.

Изложба „Дел од мене“ на Дарко Талески и Ферди Булут во Софија

Република - 14.06.2018

Денес (14 Јуни 2018) со почеток од 18 :30 часот во КИЦ на Република Македонија во Софија ќе биде отворена ликовната изложба „Дел од мене“, составена од фотографии и кратки видеозаписи, дел од видео перформанс на уметниците Ферди Булут и Дарко ...

„Дел од мене“ – изложба во КИЦ на Македонија во Софија

CivilMedia - 14.06.2018

Во Културно-информативниот центар на Република Македонија во Софија вечер од 18:30 часот ќе биде отворена ликовната изложба „Дел од мене“, составена од фотографии и кратки видеозаписи, дел од видеоперформанс на уметниците Ферди Булут и Дарко Талески.