TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Котлар: Изградба и обележување на велосипедски патеки на подрачјето од општина Центар

Курир - 28.10.2021

Изградба и обележување на велосипедски патеки на подрачјето од општина Центар, истакна кандидатот за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар. -Поставување на специјално обележани паркинг-места наменети за велосипеди.

Котлар: Изградба и обележување на велосипедски патеки на подрачјето од општина Центар

Lider - 28.10.2021

Изградба и обележување на велосипедски патеки на подрачјето од општина Центар, истакна кандидатот за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар. -Поставување на специјално обележани паркинг-места наменети за велосипеди.

Котлар ветува велосипедски патеки, субвенвии за електрични велосипеди

Нетпрес - 28.10.2021

Изградба и обележување на велосипедски патеки на подрачјето од општина Центар, истакна кандидатот за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар. -Поставување на специјално обележани паркинг-места наменети за велосипеди.

Котлар: Велосипедски паркинг во секое училиште и установа, систем за изнајмување на велосипеди

Курир - 27.10.2021

Само кај нас луѓето одат по коловози, а на тротоарите се возилата и затоа ќе ги ослободиме тротоарите од возила, етапно и паралелно со решавање на паркирањето, вели кандидатот за градоначалник во Општина Центар, Наташа Котлар.

Ќе ја прошириме пешачката зона околу плоштадот ,,Македонија”, вели Котлар

Скопје1 - 27.10.2021

Само кај нас луѓето одат по коловози, а на тротоарите се возилата и затоа ќе ги ослободиме тротоарите од возила, етапно и паралелно со решавање на паркирањето, вели Наташа Котлар, кандидат за градоначалник на општина Центар „Ќе ја прошириме ...

Котлар: Велосипедски паркинг во секое училиште и установа, систем за изнајмување на велосипеди

Канал5 - 27.10.2021

Само кај нас луѓето одат по коловози, а на тротоарите се возилата и затоа ќе ги ослободиме тротоарите од возила, етапно и паралелно со решавање на паркирањето, вели Котлар. Ќе ја прошириме пешачката зона околу плоштадот ,,Македонија", ќе направиме ...

Котлар: Велосипедски паркинг во секое училиште и установа, систем за изнајмување на велосипеди

Република - 27.10.2021

Само кај нас луѓето одат по коловози, а на тротоарите се возилата и затоа ќе ги ослободиме тротоарите од возила, етапно и паралелно со решавање на паркирањето, вели кандидатот за градоначалник во Општина Центар, Наташа Котлар.

Котлар: Велосипедски паркинг во секое училиште и установа, систем за изнајмување на велосипеди

Скопје инфо - 27.10.2021

Само кај нас луѓето одат по коловози, а на тротоарите се возилата и затоа ќе ги ослободиме тротоарите од возила, етапно и паралелно со решавање на паркирањето. Ќе ја прошириме пешачката зона околу плоштадот ,,Македонија”, ќе направиме сврзна, ...

Котлар: Стипендија за најдобрите ученици, учениците од социјално загрозените семејства и талентираните ученици

MakPress - 28.10.2021

Ќе обезбедиме стипендии за ученици од социјално загрзоени семејства, талентирани ученици и за првенците на генерација од основните училишта. Ќе обезбедиме секоја година по 20 стипендии за најдобрите студенти од општина Центар.