TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заврши Владината седница – донесени важни одлуки

Centar - 10.03.2020

Владата на Република Северна Македонија на денешната 15-та редовна седница ја разгледа информацијата на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за ...

Владата повторно поништи решенија на Чулев за распоредувања во МВР

360 степени - 18.02.2020

Владата на денешната седница донела одлука за поништување на пет распоредувања на работно место во МВР кои во текот на овој месец ги донел техничкиот министер Наќе Чулев. Станува збор за три решенија и две наредби: Во владиното соопштение не се ...

Владата ја одржа 10-тата седница

Канал5 - 18.02.2020

Владата на Република Македонија денеска ја одржа 10-тата седница. На седницата Владата донесе заклучок со кој се констатира дека се создадени условите од член 48, став 2, од Законот за организација и работа на органите на државната управа и од тие ...

Поништени решенија и наредби во МВР

Скопје1 - 18.02.2020

Владата денеска донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи и тоа решението од 14.02.2020 година со кое Ивана Китановска се ...

Владата пак поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

Република - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

Фокус - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев.

18 февруари: Поништени решенија и наредби, предизборни кампањи, посети, рочишта…

CivilMedia - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата ја одржа 10-тата седница

Press24 - 18.02.2020

Владата денеска ја одржа 10-тата седница на која донесе заклучок со кој се констатира дека се создадени условите од член 48, став 2, од Законот за организација и работа на органите на државната управа и од тие причини Ѓонул Бајрактар, заменикот на ...

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

ММС - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби во МВР потпишани од Чулев

+инфо - 18.02.2020

Поништени се решенијата од 14.02.2020 година со кое Ивана Китановска се распоредува на работно место соработник систем специјалист во Одделение за заеднички работи во РЦ за ГР Исток во Бирото за јавна безбедност, од 14.02.2020 година со кое Виолета ...

Поништени решенијата за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

Слободен Печат - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

24Инфо - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

еМагазин - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев.

Владата пак поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

Курир - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата ја одржа 10-тата седница и еве што одлучи

iPortal - 18.02.2020

Владата на Република Северна Македонија денеска ја одржа 10-тата седница на која донесе заклучок со кој се констатира дека се создадени условите од член 48, став 2, од Законот за организација и работа на органите на државната управа и од тие причини ...

Чулев назначил нов командант на ЕБР, владата ја поништи одлуката

Телма - 18.02.2020

По еден ден раководење со Единицата за брзо распоредување-ЕБР владата го разреши командантот на единицата Зоран Јанаќиев кому вчера министерот Чулев му го потпишал решението за таа позиција.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби во МВР потпишани од Чулев

Локално - 18.02.2020

Владата денеска донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи и тоа решението од 14.02.2020 година со кое Ивана Китановска се ...

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

Нетпрес - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВр донесени од Чулев

Опсервер - 18.02.2020

– Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени од Чулев

МКД - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работни места донесени од министерот Чулев

Frontline - 18.02.2020

Владата денеска донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи и тоа решението од 14.02.2020 година со кое Ивана Китановска се ...

СПАСОВСКИ ГО ОПСТРУИРА ЧУЛЕВ: Владата поништи решенија за распоредување и наредби за извршување работи во МВР донесени ...

Денешен - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата поништи решенија за распоредувања и наредби во МВР донесени од Чулев

ТВ21 - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.

Владата ја одржа 10-тата седница – ова се сите донесени одлуки

Либертас - 18.02.2020

– Владата на Република Северна Македонија денеска ја одржа 10-тата седница на која донесе заклучок со кој се констатира дека се создадени условите од член 48, став 2, од Законот за организација и работа на органите на државната управа и од тие ...

Приоритет на владините седници, поништувања на решенија на техничкиот министер во МВР

MakPress - 18.02.2020

Владата на денешната седница донесе одлука за поништување на решенијата за распоредување на работно место и наредби за извршување работи и задачи донесени од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев.