TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Turkish Airlines од следната година ќе лета до и од Охрид

Иновативност - 08.12.2023

ден од најголемите европски авио превозници Turkish Airlines од следната година ќе лета до и од Охрид, најави директорот на ТАВ Македонија Неџат Курт. Тој објасни дека најголем дел од странските туристи во Охрид биле Турци и оти оваа линија ќе ...

„Туркиш ерлајнс“ ќе лета до и од Охрид?

Република - 06.12.2023

Еден од најголемите европски авио превозници „Туркиш ерлајнс“ e можно од следната година да лета до и од Охрид Ова ќе придонесе за зголемување на турските туристи во Охрид кои се едни од најбројните.