TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оваа девојка продаде 10 милиони производи за една недела: Нејзината тактика пред камерите е неверојатна (видео)

Во Центар - 16.11.2023

Младата Кинеска по име Џенг Ксијангксианг има повеќе од 530 милиони следбеници на популарната платформа Douyin, а неодамна се најде во центарот на вниманието на медиумите. Таа за седум дена продала повеќе од 10 милиони производи благодарение на ...

Девојка продала 10 милиони производи за една недела, има неверојатна тактика (ВИДЕО)

Канал5 - 16.11.2023

Младата девојка од Кина по име Женг Ксијангксианг има повеќе од 530 милиони следбеници на популарната платформа Douyin, а неодамна се најде во центарот на вниманието на медиумите. Таа за седум дена продала повеќе од 10 милиони производи благодарение ...

Оваа девојка продаде 10 милиони производи за една недела: Нејзината тактика пред камерите е неверојатна (видео)

Пулс24 - 17.11.2023

Младата Кинеска по име Џенг Ксијангксианг има повеќе од 530 милиони следбеници на популарната платформа Douyin, а неодамна се најде во центарот на вниманието на медиумите. Таа за седум дена продала повеќе од 10 милиони производи благодарение на ...