TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најскапиот авионски билет чини 22.670 евра и постојано е продаден

Press24 - 20.05.2022

Повратен авионски билет од Сан Франциско до Франкфурт во прва класа во моментов чини 22.670 евра, а интересно е тоа што секогаш е распродаден. Извршниот директор на „Луфтханза“, Карстен Шпор кажа дека цената на авионскиот билет покажува дека ...

Понуда што се бара:Најскапиот авионски билет чини 22.670 евра и постојано е распродаден

Вечер Прес - 20.05.2022

Повратниот авионски билет од прва класа на летот од Сан Франциско до Франкфурт моментално е најскапа во понудата на Луфтханза, изнесува 22.670 евра и постојано е распродаден. Карстен Шпор, извршниот директор на германската авиокомпанија, ја наведе ...

Најскапата карта на германскиот авиопревозник изнесува 22.670 евра – која релација е во прашање?

Точка - 20.05.2022

Повратна авионска карта во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт моментално е најскапа во понудата на авионскиот превозник „Lufthanza“ и константно е распродадена. Извршниот директор на германскиот авиопревозник Кардтен Спар, ја навел цената на ...

Најскапиот авио-билет на „Lufthansа“ чини 22.670 евра

Нетпрес - 20.05.2022

Повратниот авионски билет во првата класа на летот од Сан Франциско до Франкфурт во моментов е најскапата понуда на германската воздухопловна компанија „Lufthansа“ – изнесува 22.670 евра и константно е распродадена.

Најскапата карта на „Луфтханза“ чини 22.700 евра

Независен - 20.05.2022

Германија – Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за ...

Најскапата карта на „Луфтханза“ чини 22.700 евра

Опсервер - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Најскапата карта на „Луфтханза“ чини 22.700 евра, еве за која дестинација е летот

Курир - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Најскапата карта на „Луфтханза“ чини 22.700 евра

MakPress - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Најскапата карта на „Луфтханза“ чини 22.700 евра, еве за која дестинација е летот

Вечер Прес - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Колку чини најскапата карта во германската авиокомпанија Луфтханза?

ТВ21 - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Колку чини најскапата карта во германската авиокомпанија Луфтханза?

4NEWS - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Колку чини најскапата карта во германската авиокомпанија Луфтханза?

Zoom - 20.05.2022

Билет во двонасочна насока, во прва класа од Сан Франциско до Франкфурт во мигов е најскапиот продаден од германската „Луфтханза“ – за неверојатни 24.000 долари (22.700 евра), соопшти шефот на авиокомпанијата, додавајќи дека местата за неа постојано ...

Најскапиот авионски билет на светот чини 22.670 евра – и постојано е распродаден

Кумановски м. - 21.05.2022

Повратниот авионски билет од прва класа на летот од Сан Франциско до Франкфурт моментално е најскапиот во понудата на Луфтханза, изнесува 22.670 евра и постојано се распродава. Карстен Спор, извршниот директор на германската авиокомпанија, ја наведе ...

ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ: Најскапиот авионски билет чини цели 22.670 евра и постојано е продаден

Курир - 21.05.2022

Повратен авионски билет од Сан Франциско до Франкфурт во прва класа во моментов чини 22.670 евра, а интересно е тоа што секогаш е распродаден. Извршниот директор на „Луфтханза“, Карстен Шпор кажа дека цената на авионскиот билет покажува дека ...

Најскапиот авионски билет чини 22.670 евра и постојано е продаден

Либертас - 21.05.2022

Повратен авионски билет од Сан Франциско до Франкфурт во прва класа во моментов чини 22.670 евра, а интересно е тоа што секогаш е распродаден. Извршниот директор на „Луфтханза“, Карстен Шпор кажа дека цената на авионскиот билет покажува дека ...

Најскапиот авионски билет чини 22.670 евра и постојано е продаден

Lider - 21.05.2022

Повратен авионски билет од Сан Франциско до Франкфурт во прва класа во моментов чини 22.670 евра, а интересно е тоа што секогаш е распродаден. Извршниот директор на „Луфтханза“, Карстен Шпор кажа дека цената на авионскиот билет покажува дека ...