TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Златен Aellambler Ducati Scrambler е вистинско ремек дело

Friday.mk - 14.02.2018

Кога компанијата Ducati некаде во 2003 година го претстави Scrambler на американскиот пазар, голем број на производители кои прават custom мотори, направија голем број на редизајни на овој модел.

Ducati подготвува специјален Scrambler модел кој ќе се нарачува само преку интернет

Мотори - 14.02.2018

Живееме во време кога речиси сѐ можете да купите преку интернет, освен автомобили и мотоцикли. Но се чини дека ова второто наскоро ќе се промени откако Ducati најави дека подготвува специјален модел кој ќе може да се купи само преку интернет.