TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Норвешка донација за ССОУ „Моша Пијаде“ – Тетово

А1 On - 25.10.2013

Свечено отварање на електротехнички кабинет се одржа во средното стручно општинско училиште „Моша Пијаде“ во Тетово. Средното стручно училиште „Кубен“ од Осло со помош на „Нансен Дијалог Центар“ – ...

Тетовското училиште „Моша Пијаде“ доби новиот електротехнички кабинет

Сител - 25.10.2013

Во средното општинско земјоделско училиште „Моша Пијаде“ во Тетово денеска свечено беше пуштен во употреба новиот електротехничкиот кабинет. Електротехничката опрема за 15 места на кои можат да ...