TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Донесени стратегиите за борба против насилниот екстремизам и тероризам

Академик - 07.03.2018

Владата на РМ ги донесе Националната стратегија на Република Македонија за спречување на насилен екстремизам, со акциски план за имплементација, и Националната стратегија на Република Македонија за борба против тероризам, со акциски план за ...

Седница на Влада: Национални стратегии за спречување насилен екстремизам

24 Вести - 07.03.2018

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризам, со акциски планови за имплементација, донесе Владата на вчерашната 57-ма седница. Владата ја усвои информацијата во врска со изградба на автопатот Демир Капија – ...

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба со тероризам

Стандард - 06.03.2018

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризам, со акциски планови за имплементација, донесе Владата на денешната 57-ма седница. Владината прес-служба соопшти и дека е усвоена информација за реализација на ...

Владата донесе национални стратегии за спречување насилен екстремизам...

Н.Македонија - 06.03.2018

Владата донесе национални стратегии за спречување насилен екстремизам Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризам, со акциски планови за имплементација, донесе Владата на денешната 57-ма седница.

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба со тероризам

Сител - 06.03.2018

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризам, со акциски планови за имплементација, донесе Владата на денешната 57-ма седница. Владината прес-служба соопшти и дека е усвоена информација за реализација на ...

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба со тероризам

Press24 - 07.03.2018

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризам, со акциски планови за имплементација, донесе Владата на денешната 57-ма седница. Владината прес-служба соопшти и дека е усвоена информација за реализација на ...

Владата донесе национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба со тероризам

Либертас - 07.03.2018

Национални стратегии за спречување насилен екстремизам и за борба против тероризам, со акциски планови за имплементација, донесе Владата на вчерашната 57-ма седница. Владината прес-служба соопшти и дека е усвоена информација за реализација на ...