TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По тестирањето, попладнево мостот кај “Довлеџик“ пуштен во употреба (фото)

Битола Њуз - 14.01.2022

Согласно склучениот договор „Реконструкција со доградба на пропуст над река Курделес на улица “Довлеџик“, денес извршено е пробно товарење со цел пуштање во сообраќај на овој доста фреквентен патен правец.

Пуштен во сообраќај влезот во Битола од страната на Охрид

Тера - 14.01.2022

Согласно склучениот договор „Реконструкција со доградба на пропуст над река Курделес на улица Довлеџик“, денес извршено е пробно товарење со цел пуштање во сообраќај на овој доста фреквентен патен правец, соопштија од општината.

Попладнево реактивиран сообраќајниот влез во Битола од странатата на Ресен

ТВ21 - 14.01.2022

Попладнево реактивиран е сообраќајниот влез во Битола од страната на Ресен, со што заврши неколкумесечниот прекин и пренасочување на сообраќајот за влез од западната страна во Битола. Од Општина Битола информираа дека реализиран е склучениот договор ...

Реактивиран сообраќајниот влез во Битола од странатата на Ресен

MakPress - 14.01.2022

Попладнево реактивиран е сообраќајниот влез во Битола од страната на Ресен, со што заврши неколкумесечниот прекин и пренасочување на сообраќајот за влез од западната страна во Битола. Од Општина Битола информираа дека реализиран е склучениот договор ...