TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) „Антонов“ слета во Белград со четири руски хеликоптери

Макфакс - 03.12.2019

Спутник објави снимка на која на небото над Белград може да се забележи руски транспортен авион Ан-124 „Руслан“ кој испорачува четири нови хеликоптери. „Антонов“ слета вчера, а во него имало хеликоптери Ми-35М наменети за воздухопловните сили и ...

(Видео) „Антонов“ слета во Белград со четири руски хеликоптери Ми-35М

24Инфо - 03.12.2019

Спутник објави снимка на која на небото над Белград може да се забележи руски транспортен авион Ан-124 „Руслан“ кој испорачува четири нови хеликоптери. „Антонов“ слета вчера, а во него имало хеликоптери Ми-35М наменети за воздухопловните сили и ...

„Антонов“ слета во Белград со четири руски хеликоптери

Точка - 03.12.2019

Спутник објави снимка на која на небото над Белград може да се забележи руски транспортен авион Ан-124 „Руслан“ кој испорачува четири нови хеликоптери. „Антонов“ слета вчера, а во него имало хеликоптери Ми-35М наменети за воздухопловните сили и ...