TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Напад во Грција - фрлен молотов коктел на куќата на заменик министерот за здравје

Press24 - 25.03.2019

Непознат напаѓач фрлил рано утринава молотов коктел на куќата на заменик министерот за здравје, Павлос Полакис во Атина, соопштила грчката полиција, наведувајќи дека нема повредени и дека е причинета мала материјална штета.

Со молотов коктел нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

+инфо - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.

Со молотов коктел нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

Сител - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.

Со молотoв коктел нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

Локално - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.

Со молотoв нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

MakPress - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.

Со молотoв коктел нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

1tv - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.

Со молотв нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

А1 On - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.

Со молотв нападнат домот на алтернативниот министер за здравство на Грција

Опсервер - 25.03.2019

Непознато лице, веројатно пеш, околу 5.30 часот утрово фрлило молотов коктел врз домот на алтернативниот министер за здравство на Грција, Павлос Полакис, при што била предизвикана мала материјална штета врз вратата од гаражата.