TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Славната актерка го понела поранешниот сопруг на својот меден месец, но и неговата нова девојка

Точка - 12.01.2019

Оскаровката Гвинет Палтроу неодамна била на меден месец со сопругот Бред Фалчук, за кого таа се венчаше во септември минатата година. Она што е интересно е што актерката признала дека заедно со нив бил и нејзиниот поранешен сопруг, пејачот на ...

Актерката го запрепасти светот - на меден месец си го понесе и поранешниот сопруг

Press24 - 11.01.2019

Гвинет Палтроу на својот меден месец направи бизарна работа и го поведе со себе бившиот маж. По разводот од Крис Мартин, фронтменот на Колдплеј, се омажи за Бред Фалчук, а потоа изјави дека на медениот месец била таа со сопругот, децата, пријателите ...

Гвинет Палтроу го повела на меден месец и бившиот сопруг

Сакам да кажам - 10.01.2019

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември.

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг

Убавина и Здравје - 10.01.2019

Со нив биле и двете деца на Палтроу од бракот со фронтменот на „Колдплеј“, Епл и Мозес, како и неколку други членови на семејството Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот.

Гвинет Палтроу на меден месец го зеде и поранешниот маж

Репортер - 10.01.2019

Холивудската глумица Гвинет Палтроу на медениот месец со сценаристот Бред Фалчук го зела и поранешниот маж, Крис Мартин, пејачот на „Колдплеј“. Со нив биле и двете деца на Гвинет и Крис, Епл и Мозес, но и неколку други членови на семејството.

Славната актерка на својот меден месец си го однесе и поранешниот сопруг

Курир - 10.01.2019

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември.

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг

Република - 10.01.2019

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември.

Гвинет Палтроу го зеде и поранешниот сопруг на медениот месец

ЗаЗабава - 11.01.2019

Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот. Гвинет Палтроу откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември.

Гвинет Палтроу на меден месец го повела и својот поранешен сопруг, Крис Мартин од „Колдплеј“

Слободен Печат - 11.01.2019

Американската оскаровка откри дека на меден месец на Малдиви отишла и со бившиот и со сегашниот сопруг, сценаристот Бред Фалчук, за кого се омажи во септември Гвинет Палтроу и Крис Мартин продолжуваат со својот близок однос и после разводот.