TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гостување на Лордан Зафрановиќ на ФДУ

Радио МОФ - 14.03.2018

Факултетот за драмски уметности организира средба со еден од најдобрите и најпровокативни режисери на овие простори Лордан Зафрановиќ. Познат е по филмовите „Окупација во 26 слики” и „Падот на Италија” и добитник е на бројни награди.

Лордан Зафрановиќ ќе гостува на ФДУ

Република - 14.03.2018

Факултетот за Драмски Уметности организира средба со еден од најдобрите и најпровокативни режисери на овие простори – Лордан Зафрановиќ. Познат е по филмовите “Окупација во 26 слики” и “Падот на Италија” и добитник е на многу награди.