TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Посебен сообраќаен режим поради ридско-брзинскиот натпревар во автомобилизам

Макфакс - 19.07.2019

Денеска и утре во периодот од 9 до 16 часот ќе се одржи меѓународен ридско брзински натпревар во автомобилизам „Награда на град Скопје – Водно 2019“, организиран од страна на АКК Кастум Кар Реисинг Тим Скопје со старт од улицата „Тодор Александров“, ...

Викендов ридско-брзинска трка на Водно

Нова ТВ - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – ...

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје поради автомобилски натпревар

Локално - 19.07.2019

Викендов од 9 до 16 часот ќе се воведе посебен режим на сообраќај во главниот град поради одржување на Меѓународниот ридско-брзински натпревар во автомобилизам „Награда на Град Скопје – Водно 2019“.

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

Сител - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – ...

Посебен сообраќаен режим поради ридско-брзинскиот натпревар во автомобилизам

24Инфо - 19.07.2019

Денеска во периодот од 9 до 16 часот ќе се одржи меѓународен ридско-брзински натпревар во автомобилизам „Награда на град Скопје – Водно 2019“, организиран од страна на АКК Кастум кар реисинг тим Скопје со старт од улицата Тодор Александров, па до ...

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

24Инфо - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ” – ...

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

Скопје инфо - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – ...

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје поради автомобилски натпревар

MTM - 19.07.2019

Викендов од 9 до 16 часот ќе се воведе посебен режим на сообраќај во главниот град поради одржување на Меѓународниот ридско-брзински натпревар во автомобилизам „Награда на Град Скопје – Водно 2019“.

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

Канал5 - 18.07.2019

В сабота, 20.07.2019, со почеток во 12:00 часот ќе биде одржан неофицијалниот и официјалниот тренинг, а патеката ќе биде затворена за секаков вид на сообраќај од 9:00 до 17:00 часот. На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски ...

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

Опсервер - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – ...

Посебен сообраќаен режим поради ридско-брзински натпревар во автомобилизам

Н.Македонија - 19.07.2019

Денеска во периодот од 9 до 16 часот ќе се одржи меѓународен ридско-брзински натпревар во автомобилизам „Награда на град Скопје – Водно 2019“, организиран од страна на АКК Кастум кар реисинг тим Скопје со старт од улицата Тодор Александров, па до ...

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам

MakPress - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – Скопје.

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје поради автомобилски натпревар

ММС - 19.07.2019

Викендов од 9 до 16 часот ќе се воведе посебен режим на сообраќај во главниот град поради одржување на Меѓународниот ридско-брзински натпревар во автомобилизам „Награда на Град Скопје – Водно 2019″.

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

Вечер - 18.07.2019

На Водно викендoв ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA Centarl European Zone, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „Каструм Кар Реисинг Тим“ – Скопје.

Викендов посебен режим на сообраќајот еве зошто …

Скопје1 - 19.07.2019

На 20 и 21.07.2019 (сабота и недела) во периодот од 09:00 часот до 16:00 часот ќе се одржи меѓународен ридско брзински натпревар во автомобилизам „Награда на град Скопје – Водно 2019“, организиран од страна на АКК Кастум Кар Реисинг Тим Скопје со ...

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

Алфа - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – ...

Ридско-брзинска трка викендов на Водно

ММС - 18.07.2019

На Водно претојниов викенд ќе биде одржан Меѓународниот ридски натпревар во автомобилизам кој се бодува за FIA CENTRAL EUROPEAN ZONE, Шампионатот на Северна Македонија и за Шампионатот на Србија, соопшти организаторот АКК „КАСТУМ КАР РЕИСИНГ ТИМ“ – ...

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје поради автомобилски натпревар

Канал5 - 19.07.2019

Викендов од 9 до 16 часот ќе се воведе посебен режим на сообраќај во главниот град поради одржување на Меѓународниот ридско-брзински натпревар во автомобилизам „Награда на Град Скопје – Водно 2019".

Посебен сообраќаен режим поради ридско брзинскиот натпревар во автомобилизам

МКД - 19.07.2019

Денеска и утре во периодот од 9 до 16 часот ќе се одржи меѓународен ридско брзински натпревар во автомобилизам „Награда на град Скопје – Водно 2019", организиран од страна на АКК Кастум Кар Реисинг Тим Скопје со старт од улицата „Тодор Александров", ...

Соопштение за режим на сообраќај за 20 и 21.07.2019

Опсервер - 19.07.2019

На 20 и 21.07.2019 (сабота и недела) во периодот од 09:00 часот до 16:00 часот ќе се одржи меѓународен ридско брзински натпревар во автомобилизам „Награда на град Скопје – Водно 2019“, организиран од страна на АКК Кастум Кар Реисинг Тим Скопје со ...