TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Давале џабе гориво за оние кои ќе дојдат во бикини, наместо жени им дошле мажи во танги (ФОТО)

Локално - 14.11.2019

На една бензиска пумпа во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат муштерии. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или женска долна облека. Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш се ...

Зошто многу мажи од Русија носат бикини додека полнат бензин?

Црнобело - 14.11.2019

Русија е чудна земја со уште почудни луѓе. Но, одлични се за да ви го направат денот. Вработените во една бензинска во Русија добиле прилично добра идеја како да се промовираат. Решиле да точат бесплатен бензин за секој кој ќе дојде облечен во ...

Нуделе бесплатно гориво за сите кои ќе дојдат во бикини, дошле машки во танги (ФОТО)

iPortal - 14.11.2019

На една бензиска пумпа во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат муштерии. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или женска долна облека. Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш се ...

Давале бесплатно гориво за сите што ќе дојдат во бикини, но ова не го очекувале: Наместо жени, се појавиле мажи во ...

Точка - 14.11.2019

На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат клиенти. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или во женска долна облека. Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш ...

Бесплатно гориво за оние кои ќе дојдат во бикини! Очекувале згодни девојки, а еве што добиле! (ВИДЕО)

Слободен Печат - 14.11.2019

Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш се случило нешто неверојатно. На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат повеќе купувачи .

Давале бесплатно гориво за сите што ќе дојдат во бикини, но ова не го очекувале: Наместо жени, се појавиле мажи во ...

Курир - 14.11.2019

На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат клиенти. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или во женска долна облека. Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш ...

Давале бесплатно гориво за сите што ќе дојдат во бикини, но ова не го очекувале: Наместо жени, се појавиле мажи во ...

Пулс24 - 15.11.2019

На една бензинска станица во рускиот град Самара дошле до идеја како да привлечат клиенти. Имено, бесплатно гориво би добиле сите кои би дошле во бикини или во женска долна облека. Идејата била да се привлечат што поголем број на девојки, но тогаш ...